Rapport från styrelsemöte 10 november

Vi diskuterade någon aktivitet efter julgospeln 3/12. Lite olika förslag diskuterades och styrelsen beslutar att vi bjuder på smörgåstårta efter konserterna. (Har funnits önskemål om upprepning av modell "tysk buffé, vilket vi istället kan tänka oss att ta vid tillfälle efter jul/nyår). Bra om några körmedlemmar (de som känner att de vill, orkar och kan) tar med lite bullar, kakor eller godis till kaffet istället. Egen dryck medtages. Vatten kommer att finnas

Anmälningslista kommer att läggas fram där man kan skriva upp sig på om man vill vara med och äta smörgåstårta. Sista anmälningsdag: 28/11.

 

Förfrågan har kommit från två olika tyska körer som vill komma till oss för workshop och konserter. Första kören träffade vi i Fockbeck och de vill komma hit 16-20/5 2012. Den andra kören som lämnat förfrågan är Gospelboat som vill komma i oktober 2012. Vi har lämnat ett positivt besked från vår sida och hjälper dem med bokning av boende.

Vi ser gärna att vi får lite hjälp av några av körens medlemmar innan besöket med planering/genomförande av aktiviteter. Vid intresse av att delta i detta arbete: anmäl er till någon i styrelsen.

 

Vi hade ett nytt samarbete på gång med Rejoice men denna planering får tyvärr för tillfället läggas på is pga Almaz slutar som körledare i Rejoice. Vi hoppas dock på fortsatt samarbete med Rejoice längre fram.

 

Vi påbörjar nu arbete med att gå igenom och ev omarbeta körens stadgar. Lena S och Marie kommer att ta fram förslag som presenteras för styrelsen. Förslaget kommer även presenteras för kören. Beslut om eventuella ändringar kommer att tas på årsmötet i mars.

 

Hemsidan kommer snart att få ett nytt lösenord. Det kommer att mailas ut till alla aktiva medlemmar.

 

Diskuteras även att det behövs lite hjälp före och efter konserter mm. Hjälpa till att plocka fram fik,.sätta in mat m m i kyl efter fika samt se till att det är rent och snyggt efter oss. Inför konserter kommer vi lägga fram en lista där man kan skriva upp sig på när man känner att man hinner och kan -behövs ca 5 personer/vid tillfälle.

//Styrelsen genom Marie

Nyhetsarkiv