Info från styrelsen


 
Igår hade styrelsen i HKG styrelsemöte.
På agendan hade vi bl a planering av Jubileumkonserten med efterföljande festligheter. 
Vi diskuterade möjlighet till reservplan med tanke på Covid-19 problematiken.
Efter mycket diskussioner och vånda tog styrelsen beslutet att avblåsa konserten i september i år och istället flytta det ett år framåt. Nytt planerat jubileumsdatum blir preliminärt 2021-09-18 då vi istället får fira 21 år med Heliga Kors Gospel..
Besluter grundar sig i farhågan att pandemin inte kommer att vara över i Blekinge i september. Även om restriktionerna för antal personer som får samlas kan ha lättat från FHM så finns det risk att vår publik inte vågar komma samt att det i kören finns många medlemmar som behöver vara försiktiga och vi vill ju ha alla med i kören samt riktigt stor publik.
 
Vi passade även på att tacka Mari Sjöberg för denna terminen och allt  engagemang och entusiasm, trots den märkliga våren, och lämnade över blomma från alla körmedlemmar  (blomman blev en Klematis med lite pynt och choklad :-)
 
Styrelsen önskar alla medlemmar i riktigt trevlig sommar! Håll lite koll på FB och hemsidan för information om körövningar och annat.


 

Nyhetsarkiv